Zo richt je een open kast stijlvol in

Een buffetkast, een kast gemaakt van toffe kratten of een minimalistische kast met slechts wat planken: de open kast is hip! Er is echter een klein probleempje.. Een open kast kan er al snel rommelig uitzien. We know the struggle en daarom hebben we wat tips verzamelt zodat jij niet de fout in hoeft te gaan!

Kies matchende kleuren
Als je je vasthoudt aan één woonstijl, is het kopen van accessoires in matchende kleuren niet zo’n probleem. Maar er zijn maar weinig mensen die één woonstijl toepassen. Een beetje industrieel, een beetje vintage, een beetje Scandinavisch.. En daar ga je al. Voor je het weet heb je allemaal verschillende accessoires.

Ga je een open kast inrichten, zorg dan dat je twee en maximaal drie kleuren uitkiest waarmee je de kast in wil gaan richten. Zo houdt je toch een beetje balans in de chaos.

Maak groepjes
Naast teveel verschillende kleuren is het simpel neerzetten van accessoires ook een no go. Het ziet er dan echt uit alsof je het even snel hebt neergezet. Groepeer accessoires. Zet drie leuke vestjes bij elkaar, werk met kleine plantjes en ook niet onbelangrijk: werk met hoogteverschil. Als alles op één hoogte staat, wordt het al snel te vlak.

Tips

Snel meer kleur en sfeer in je interieur

Als je naar buiten kijkt, word je niet bepaald vrolijk. Grauw, wolken, regen (en sneeuw, als we het weerbericht moeten gaan geloven?!).. Daarom mogen we binnen echt wel wat meer sfeer en kleur toevoegen. Wij laten je zien hoe je met een paar kleine aanpassingen direct meer sfeer, kleur, warmte én contrast kan toevoegen! Accessoires: […]

Read More
Tips

De halterstang 30mm

Een halterstang wordt ook wel een barbell genoemd in het Engels. Dit is eigenlijk onmisbaar trainingsmateriaal. Want een squat, deadlift of een bench press, bij enorm veel oefeningen zal je gebruik moeten maken van een halterstang 30mm tijdens het fitnessen. Tijdens krachttrainingen kun je aan deze stang gewichten bevestigen. Hierbij heb je de keuze uit […]

Read More
Tips

Alles over de visgraatvloer

Niets is zo bepalend in huis als de basis. En daarmee bedoelen we dan ook eigenlijk direct de vloer. Is de kleur van je vloer te warm, dan ben je vrijwel verplicht om je gewenste interieur daarop aan te passen. Een vloer is daarom echt bepalend. Als je toch een nieuwe vloer uit moet kiezen, […]

Read More