Goedkoop je nieuwe inrichting samenstellen

Ik ben dol op wonen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn handen gaan dan ook echt jeuken als ik in een leuke woonwinkel rondloop. Ik wil ineens alles hebben. Herkennen jullie dat ook? Om ervoor te zorgen dat je niet je gehele spaarrekening over de toonbank hoeft te gooien, heb ik wat tips om goedkoop een nieuwe inrichting samen te stellen.

Wacht op Black Friday
Het duurt misschien nog even – drie maandjes om precies te zijn – maar Black Friday is zeker het wachten waard. Vooral de Black Friday is er eentje die je goed in de gaten moet houden. Bij kan je natuurlijk al-les voor het interieur kopen. Lampen, stoelen, kleden, banken, salontafels.. En als je daar dan korting tot wel 50% korting op krijgt, is dat toch weer mooi meegenomen!

Een bezoekje langs de kringloop
Het is steeds populairder om je meubels tweedehands in te slaan. De vintage woontrend waar we eerder over schreven is helemaal in. Bij de kringloopwinkel kan je (met wat speurwerk) echt leuke meubels en accessoires vinden. Dat ze misschien een opknapbeurt nodig hebben, prima. Met een likje verf of een nieuwe stof is die oude stoel weer als nieuw. Het scheelt je een hoop geld én het is ook nog eens echt uniek en heel leuk om te doen.

Meubels en accessoires huren
Heb je niet voldoende budget om een nieuw meubelstuk te maken en is het tripje naar de kringloopwinkel niet zo succesvol geweest als je had gehoopt? Dan kan je altijd nog meubels en accessoires huren! Zo heb je bijvoorbeeld een artotheek waar je schilderijen kan huren. Je betaalt dan een klein bedrag per maand voor een nieuw schilderij. Je kan contract afsluiten voor één of twee jaar en daarna kan je het schilderij vaak voor een klein bedrag overkopen. Nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wonen

Buxushagen

Buxushagen zijn ideaal als je 365 dagen lang een groene haag wilt. Ondanks de buxusmot, de buxusrups en de buxusfungi is het is een zeer gewilde haagplant. Dus buxus is verbonden met prachtige, groene en stijlvolle tuinen bij paleizen en kastelen, maar het is ook een mooie toevoeging aan je tuin of bedrijfspand. Deze haagsoort […]

Read More
Wonen

Botanische woonstijl!

Zo leuk dat de botanische woonstijl weer helemaal terug is, want ik ben gek op de botanische woontrend. Doorleefde materialen, lichte vloeren van hout, veel planten. Een rustige uitstraling met groen als basis.. Het kan niet beter wat mij betreft. Heerlijk fris en nog hip ook. Botanisch betekent dan ook: alles wat te maken heeft […]

Read More
Wonen

Woonkamer afscheiden met een bank!

Veel mensen zijn geneigd om de bank tegen de muur te zetten. Makkelijk, want zo hoef je je niet druk te maken over de opvulling achter de bank. Maar wat er dan vaak gebeurd, is dat de ruimte tussen de bank en de tv (of dressoir, kast of open haard) vaak erg groot wordt. En […]

Read More