Goedkoop je nieuwe inrichting samenstellen

Ik ben dol op wonen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn handen gaan dan ook echt jeuken als ik in een leuke woonwinkel rondloop. Ik wil ineens alles hebben. Herkennen jullie dat ook? Om ervoor te zorgen dat je niet je gehele spaarrekening over de toonbank hoeft te gooien, heb ik wat tips om goedkoop een nieuwe inrichting samen te stellen.

Wacht op Black Friday
Het duurt misschien nog even – drie maandjes om precies te zijn – maar Black Friday is zeker het wachten waard. Vooral de Black Friday is er eentje die je goed in de gaten moet houden. Bij kan je natuurlijk al-les voor het interieur kopen. Lampen, stoelen, kleden, banken, salontafels.. En als je daar dan korting tot wel 50% korting op krijgt, is dat toch weer mooi meegenomen!

Een bezoekje langs de kringloop
Het is steeds populairder om je meubels tweedehands in te slaan. De vintage woontrend waar we eerder over schreven is helemaal in. Bij de kringloopwinkel kan je (met wat speurwerk) echt leuke meubels en accessoires vinden. Dat ze misschien een opknapbeurt nodig hebben, prima. Met een likje verf of een nieuwe stof is die oude stoel weer als nieuw. Het scheelt je een hoop geld én het is ook nog eens echt uniek en heel leuk om te doen.

Meubels en accessoires huren
Heb je niet voldoende budget om een nieuw meubelstuk te maken en is het tripje naar de kringloopwinkel niet zo succesvol geweest als je had gehoopt? Dan kan je altijd nog meubels en accessoires huren! Zo heb je bijvoorbeeld een artotheek waar je schilderijen kan huren. Je betaalt dan een klein bedrag per maand voor een nieuw schilderij. Je kan contract afsluiten voor één of twee jaar en daarna kan je het schilderij vaak voor een klein bedrag overkopen. Nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wonen

Verschil Helix Hedera en Hedera Hibernica

De klimop plant is populair in Nederland, een klimop wordt ook wel een Hedera genoemd. Deze plant is enorm sterk en het hele jaar behoudt deze een mooie groene kleur. Deze biedt hierdoor veel privacy. Je hebt de keuze uit een gewone klimop (Helix Hedera) of de Ierse klimop (Hedera Hibernica). Deze soorten hebben wel […]

Read More
Wonen

Beddenspeciaalzaak, waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare beddenspeciaalzaak zijn er veel winkels waar je uit kunt kiezen. Een bed is een belangrijke investering voor jouw gezondheid. Een goede slaap bevordert immers de kwaliteit van het leven. Het tegendeel is ook waar: een slechte nachtrust zorg ervoor dat je minder energie hebt voor een productieve […]

Read More
Wonen

Zorgeloze zomers met kunstgras!

Vond u het de afgelopen jaren met die hete zomers ook zo lastig om uw gazon mooi te houden? Moest u dagelijks uw gazon besproeien om de grasmat fris en groen te houden? Dit jaar hoeft u geen enkele zorg meer om uw grasmat te hebben als u kiest voor kunstgras van TopKunstgras in het […]

Read More