Goedkoop je nieuwe inrichting samenstellen

Ik ben dol op wonen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn handen gaan dan ook echt jeuken als ik in een leuke woonwinkel rondloop. Ik wil ineens alles hebben. Herkennen jullie dat ook? Om ervoor te zorgen dat je niet je gehele spaarrekening over de toonbank hoeft te gooien, heb ik wat tips om goedkoop een nieuwe inrichting samen te stellen.

Wacht op Black Friday
Het duurt misschien nog even – drie maandjes om precies te zijn – maar Black Friday is zeker het wachten waard. Vooral de Black Friday is er eentje die je goed in de gaten moet houden. Bij kan je natuurlijk al-les voor het interieur kopen. Lampen, stoelen, kleden, banken, salontafels.. En als je daar dan korting tot wel 50% korting op krijgt, is dat toch weer mooi meegenomen!

Een bezoekje langs de kringloop
Het is steeds populairder om je meubels tweedehands in te slaan. De vintage woontrend waar we eerder over schreven is helemaal in. Bij de kringloopwinkel kan je (met wat speurwerk) echt leuke meubels en accessoires vinden. Dat ze misschien een opknapbeurt nodig hebben, prima. Met een likje verf of een nieuwe stof is die oude stoel weer als nieuw. Het scheelt je een hoop geld én het is ook nog eens echt uniek en heel leuk om te doen.

Meubels en accessoires huren
Heb je niet voldoende budget om een nieuw meubelstuk te maken en is het tripje naar de kringloopwinkel niet zo succesvol geweest als je had gehoopt? Dan kan je altijd nog meubels en accessoires huren! Zo heb je bijvoorbeeld een artotheek waar je schilderijen kan huren. Je betaalt dan een klein bedrag per maand voor een nieuw schilderij. Je kan contract afsluiten voor één of twee jaar en daarna kan je het schilderij vaak voor een klein bedrag overkopen. Nice!

Wonen

Voeg stijl toe aan je slaapkamer met industriële hanglampen

Een slaapkamer is een plek waar we tot rust komen en ontspannen. Het is daarom belangrijk dat de inrichting van deze ruimte ons helpt om ons te ontspannen en ons op ons gemak te voelen. Het kiezen van de juiste verlichting kan hierbij helpen. Industriële hanglampen zijn een goede keuze om stijl toe te voegen […]

Read More
Wonen

Dubbel glas en een glazen douchedeur voor een stralende badkamer

Een badkamer is een van de belangrijkste kamers in huis en wordt vaak gezien als een oase van rust. Het is daarom belangrijk om te investeren in de uitstraling en kwaliteit van deze ruimte. Dubbel glas en een glazen douchedeur zijn twee elementen die de uitstraling en functionaliteit van een badkamer kunnen verbeteren. In dit […]

Read More
Wonen

Waarom de buitenmeubelen van 4 seasons outdoor echt de moeite waard zijn

In deze tijd waarin iedereen het liefst thuis wil genieten van ontspanning en luxe, is 4 Seasons Outdoor je perfecte partner. Met hun buitenmeubelen slaag je erin om een stijlvolle en comfortabele buitenruimte te creëren die zelfs in de meest extreme weersomstandigheden duurzaam blijft. In dit artikel zullen we eens kijken waarom de buitenmeubelen van […]

Read More