Zorgeloze zomers met kunstgras!

Vond u het de afgelopen jaren met die hete zomers ook zo lastig om uw gazon mooi te houden? Moest u dagelijks uw gazon besproeien om de grasmat fris en groen te houden? Dit jaar hoeft u geen enkele zorg meer om uw grasmat te hebben als u kiest voor kunstgras van TopKunstgras in het Limburgse Haelen. Ook al staat de zon elke dag stralend aan de hemel en valt er wekenlang geen druppel regen, met kunstgras heeft u altijd een fris en groen gazon. Er hoeft niet meer gesproeid, gemaaid, bemest of geverticuteerd te worden; u hoeft enkel nog maar te genieten van uw tuin. Misschien heeft u nog een ouderwets beeld van kunstgras en denkt u aan een groene vlakte van plastic waar je van meters afstand al ziet dat het kunstmatig is. Dat beeld zult u snel bijstellen als u eenmaal het kunstgras van TopKunstgras hebt gezien. Het fraaie kunstgras is niet van echt te onderscheiden en zorgt voor een groenbeleving waar u zorgeloos van kunt genieten.

Toepassingen kunstgras

De mogelijkheden om kunstgras toe te passen zijn eindeloos. Heeft u een dakterras en wilt u daar een groene oase van maken? Kunstgras op dakterrassen doet het erg goed en dat is niet verwonderlijk. Het groen van het kunstgras werkt kalmerend en u zult zich optimaal kunnen ontspannen. Ook op een klein balkon maakt kunstgras een groot verschil; een grijze omgeving verandert erdoor in een warme groene omgeving. Kinderen en huisdieren kunnen er heerlijk en veilig op spelen zonder dat ze smerig worden en zonder dat u te kampen krijgt met groene grasvlekken in de kleding. De combinatie van een jacuzzi of een zwembad met kunstgras ideaal want het water blijft schoon en u kunt met natte voeten over het gras lopen zonder dat ze vuil worden.

Webwinkel kunstgras

TopKunstgras heeft een mooie overzichtelijke webwinkel waar u de verschillende soorten kunstgras kunt zien. U zult verrast zijn door de vele soorten die er aangeboden worden. Van alle verschillende kunstgrassen kunt u de uitgebreide specificaties lezen. Alle kunstgrassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de zachte onderlaag voelt het ook nog eens heerlijk aan onder uw voeten. Het ingeweven mosdraad geeft het een natuurlijke uitstraling en het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor kunstgrasVindt u het lastig om online een keuze te maken dan kunt u een stalenbox met meerder soorten kunstgras aanvragen. Zo wordt het een stuk makkelijker om thuis een keuze te maken. Natuurlijk bent u ook hartelijk welkom in de showroom en showtuin in Haelen. Wilt u zelf uw kunstgras aanleggen? Met de bijgevoegde duidelijke leginstructies kunt u eenvoudig zelf uw groene tapijt leggen. Kiest u ervoor om uw kunstgras door de vakmensen van TopKunstgras te laten aanleggen dan krijgt u gegarandeerd een strak en stabiel gazon. De kwaliteit van het kunstgras is superieur en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. U krijgt 15 jaar garantie op verkleuring, scheuren en buitensporige slijtage. Geniet binnenkort van een altijd fris en groen gazon met kunstgras van TopKunstgras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wonen

Buxushagen

Buxushagen zijn ideaal als je 365 dagen lang een groene haag wilt. Ondanks de buxusmot, de buxusrups en de buxusfungi is het is een zeer gewilde haagplant. Dus buxus is verbonden met prachtige, groene en stijlvolle tuinen bij paleizen en kastelen, maar het is ook een mooie toevoeging aan je tuin of bedrijfspand. Deze haagsoort […]

Read More
Wonen

Botanische woonstijl!

Zo leuk dat de botanische woonstijl weer helemaal terug is, want ik ben gek op de botanische woontrend. Doorleefde materialen, lichte vloeren van hout, veel planten. Een rustige uitstraling met groen als basis.. Het kan niet beter wat mij betreft. Heerlijk fris en nog hip ook. Botanisch betekent dan ook: alles wat te maken heeft […]

Read More
Wonen

Woonkamer afscheiden met een bank!

Veel mensen zijn geneigd om de bank tegen de muur te zetten. Makkelijk, want zo hoef je je niet druk te maken over de opvulling achter de bank. Maar wat er dan vaak gebeurd, is dat de ruimte tussen de bank en de tv (of dressoir, kast of open haard) vaak erg groot wordt. En […]

Read More