Snel meer kleur en sfeer in je interieur

Als je naar buiten kijkt, word je niet bepaald vrolijk. Grauw, wolken, regen (en sneeuw, als we het weerbericht moeten gaan geloven?!).. Daarom mogen we binnen echt wel wat meer sfeer en kleur toevoegen. Wij laten je zien hoe je met een paar kleine aanpassingen direct meer sfeer, kleur, warmte én contrast kan toevoegen!

Accessoires: the key tot contrast
Het is echt niet erg om meubels in standaard kleuren aan te schaffen. Het gaat jaren mee, is altijd goed en basiskleuren zoals wit, zwart, grijs en taupe passen mooi binnen elke woonstijl. We geven je echt geen ongelijk als je voor een echte klassieker kiest. Maar waar het dan vaak fout gaat, is de afwerking. The finishing touch. Wij laten je met een before & after foto zien hoe kleur direct meer contrast aan een ruimte geeft. En dat door alleen wat accessoires toe te voegen!

kleur toevoegen aan je interieur
Wat een verschil! En dat door alleen wat andere kussens op de bank te leggen! Bizar he, wat kleur voor je interieur kan doen. Als je goed kijkt, zijn de kleuren van de kussens afgekeken van het schilderij wat in deze woonkamer hangt. Zo zorgen de kleuren van de sierkussens voor contrast, maar ook weer voor een mooie balans doordat de kleuren meerdere keren terugkomen. En eerlijk: die grijze kussens.. Daar wordt toch niemand écht vrolijk van?!

Tip van de redactie: wil je echt contrast toevoegen? Ga dan op zoek naar kussens die gemaakt zijn van een ander stofje dan je bank. Een ribbelstof, fluweel, linnen of simpel katoen zijn perfecte tegenhangers voor een leren bank of een stoffen bank. In ons artikel Leuke woonaccessoires lees je hoe en waar je toffe accessoires voor een klein prijsje kan scoren!

Tips

De halterstang 30mm

Een halterstang wordt ook wel een barbell genoemd in het Engels. Dit is eigenlijk onmisbaar trainingsmateriaal. Want een squat, deadlift of een bench press, bij enorm veel oefeningen zal je gebruik moeten maken van een halterstang 30mm tijdens het fitnessen. Tijdens krachttrainingen kun je aan deze stang gewichten bevestigen. Hierbij heb je de keuze uit […]

Read More
Tips

Alles over de visgraatvloer

Niets is zo bepalend in huis als de basis. En daarmee bedoelen we dan ook eigenlijk direct de vloer. Is de kleur van je vloer te warm, dan ben je vrijwel verplicht om je gewenste interieur daarop aan te passen. Een vloer is daarom echt bepalend. Als je toch een nieuwe vloer uit moet kiezen, […]

Read More
Tips

Zo richt je een open kast stijlvol in

Een buffetkast, een kast gemaakt van toffe kratten of een minimalistische kast met slechts wat planken: de open kast is hip! Er is echter een klein probleempje.. Een open kast kan er al snel rommelig uitzien. We know the struggle en daarom hebben we wat tips verzamelt zodat jij niet de fout in hoeft te […]

Read More