Botanische woonstijl!

Zo leuk dat de botanische woonstijl weer helemaal terug is, want ik ben gek op de botanische woontrend. Doorleefde materialen, lichte vloeren van hout, veel planten. Een rustige uitstraling met groen als basis.. Het kan niet beter wat mij betreft. Heerlijk fris en nog hip ook. Botanisch betekent dan ook: alles wat te maken heeft met plantenkunde. Nou, daar kan ik wel wat mee! Groen, groen, groenst.

Het zal je niet zijn ontgaan, planten zijn niet meer weg te denken uit je interieur. Planten maken je huis zo gezellig. Al dat groen kan dan ook niet ontbreken als je houdt van een botanisch interieur. Dat een kamerplant zuurstof in je huis zuivert, is handig meegenomen. Volgens onderzoekers word je ook gelukkig van planten in huis. Cool toch?

Wat maakt een botanische woonstijl?
Het zijn niet alleen de planten die het een botanisch interieur maken, maar ook schilderijen, behang, kussens en woonaccessoires met botanische of groene en bruine prints geven het huis een deze uitstraling. Je haalt als het ware de natuur weer in huis. Natuurprints, behang, planten, gedroogde bloemen, ingelijste insecten.. En het allerleukste: rotan!

De botanische woonstijl kun je eindeloos combineren en je kunt het ook met elke ander woonstijl combineren. De trend maakt het interieur fris, gezellig en vrolijk. De botanische woonstijl hoeft ook zeker niet duur te zijn. Onder andere Leenbakker, Xenos, Kwantum, H&M en ZARA wonen hebben hele leuke accessoires en decoratie te koop wat je huis tot een paleis kan maken.

Wonen

Waarom deurbeslag en scharnieren een verstandige keuze zijn

Het kiezen van hoogwaardig deurbeslag en scharnieren voor je deuren biedt talloze voordelen. Een van de belangrijkste aspecten is de functionaliteit. Hoogwaardig deurbeslag en scharnieren zorgen voor soepele en moeiteloze beweging van de deuren, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en de algehele functionaliteit van de […]

Read More
Wonen

Welke soorten zonnepanelen zijn er en welke is het meest geschikt voor mijn specifieke behoeften?

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en technologieĆ«n, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Bij het kiezen van zonnepanelen Den Haag is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en omstandigheden. In dit artikel zullen we de meest voorkomende soorten zonnepanelen bespreken en tips geven om de meest geschikte optie voor […]

Read More
Wonen

Bieden Xooon en Henders en Hazel ook maatwerkopties aan voor hun meubels?

Als je op zoek bent naar meubels die perfect passen bij jouw specifieke wensen en eisen, dan zijn Xooon en Henders en Hazel merken die je niet mag missen. Naast hun uitgebreide collecties van stijlvolle meubels bieden ze ook maatwerkopties, waardoor je unieke meubelstukken kunt creĆ«ren die helemaal bij jouw interieur passen. In dit artikel […]

Read More