Je huis klaarmaken voor de herfst!

De herfst is just around the corner. Misschien heb je het al gemerkt aan de dalende temperaturen of de bladeren die van de bomen vallen. Herfst betekent gezelligheid, warmte en sfeer. Tijd dus om je interieur klaar te maken voor de herfst. Hier wat inspiratie en tips om jou daar een handje bij te helpen!

Kussens en kleedjes
In de herfst (en winter) liggen we het liefst lekker op de bank met een grote kop thee. Een dekentje erbij en je bent klaar voor een avondje Netflix. Kussens en kleedjes houden je niet alleen letterlijk warm, maar zorgen ook voor warmte en sfeer in het interieur. Kussens en kleden van wol doen het altijd goed.

Warmte toevoegen met kleur
Kleuren die je veel terug gaat zien deze herfst zijn okergeel, roestbruin/oranje en groen. Kleuren die allemaal veel warmte uitstralen! Tijd voor wat kleur op de muur, dus! Een nieuwe kleur op de muur is de perfecte manier om gelijk meer sfeer en warmte toe te voegen. Maar een tof schilderij, een paar leuke posters of andere wandaccessoires zijn natuurlijk ook altijd leuk.

Materialen combineren
De herfst en winter zijn perfect om te spelen met verschillende materialen. Een vloerkleed van wol, kussens die je zelf hebt gehaakt, een plant in een rieten plantenbak, een houten dressoir.. Door te spelen met verschillende materialen zorg je voor een leuk contrast. En natuurlijke materialen zorgen daarnaast natuurlijk ook voor een voelbare warmte en sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Vergeet je ook niet om ons artikel over de nieuwste Zara Home collectie te lezen? Met de woonaccessoires uit de nieuwste collectie wordt het nog leuker om je woning klaar te stomen voor de herfst! Het wordt weer eerder donker ‘s avonds. Tijd om ook eens te kijken naar goede verlichting. Kaarsen zijn natuurlijk altijd leuk en zorgen voor een gezellige sfeer. Maar daarnaast is het ook goed om te investeren in sfeerverlichting. Je hebt toffe peertjes met een coating, perfect voor het industriële interieur. En voor een Scandinavisch interieur zijn spotjes weer erg leuk. Zoek naar spotjes waarvan je de kleur kan aanpassen. Koel, blauw licht zorgt niet bepaald voor meer sfeer in huis!

 

Interieur

Blue Monday? Inspiratie voor een blauw interieur!

lue Monday zou de meest depressieve (maan)dag van het jaar zijn. Nou, niet voor ons! Stiekem is blauw mijn favoriete kleur in het interieur. Het geeft rust, is stoer, biedt contrast en ziet er ook nog eens luxe uit! Tijd voor wat inspiratie. I’m blue, dabadee dabadaa.. Inspiratie voor een blauw interieur Het fijne aan […]

Read More
Interieur

Rietmattenspecialist

Op zoek naar rieten matten die je in je tuin kunt zetten of op het balkon? Bij de Rietmattenspecialist hebben ze de beste rietmatten. Zoek je een rieten mat die je als tuinafscheiding kunt gebruiken of ter decoratie in je tuin of balkon? Een rieten mat is op verschillende manieren te gebruiken. Een rieten mat […]

Read More
Interieur

Wooninspiratie: zwart wit interieur

“Denk niet zo zwart wit”. Toch wordt het zwart wit interieur steeds populairder. Het is minimalistisch, heeft wat weg van het industriële interieur én het Scandinavische interieur en is daarom niet meer weg te denken. In dit blog delen we een aantal inspiratietips om zelf ook aan de slag te gaan met deze woontrend. 50 […]

Read More